Privacybeleid | Cookie verklaring | Disclaimer | Stichting Maatschappelijk Ondernemen Nieuwe Stijl en Colorful Facilities BV

Algemeen
Stichting Maatschappelijk Ondernemen Nieuwe Stijl hierna genoemd als MONS en Colorful Facilities BV doen hun best om jouw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Colorful Facilities BV is een 100% dochteronderneming van Stichting MONS. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen zowel als je onze websites bezoekt, als je contact met ons opneemt via telefoon of mail en als je klant bij ons bent. Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van MONS. Door gebruik te maken van deze website geeft je aan ons privacy beleid te accepteren.

Persoonsgegevens en doel
Als persoonsgegevens gelden gegevens die kunnen worden gebruikt om je identiteit te achterhalen. Wij maken daarbij onderscheid tussen persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt en persoonsgegevens die – om technische redenen – automatisch aan ons worden doorgegeven door gebruik van cookies (zie onder).
Wanneer je informatie bij ons opvraagt of diensten van ons afneemt vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server. Ook wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons stuurt, bewaren we deze berichten zodat we de vragen kunnen verwerken en beantwoorden.
De persoonsgegevens die wij van jou verwerken, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:
1. Voor het verrichten, leveren en factureren van de aangeboden diensten
2. Om met jou in contact te kunnen treden
3. Toezenden van nieuwsbrieven als je daarvoor expliciet toestemming hebt gegeven (Deze toestemming kun je op elk moment intrekken door op de uitschrijflink te klikken onderaan iedere nieuwsbrief.)
4. Het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening en website

Cookies
Onze websites (www.stichtingmons.nl, www.jongerenfonds.nl, spelmatinee.nl, duosjoel.nl, colorful-facilities.nl, connectlocal.nl, dramspel.nl maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die door de browser worden opgeslagen op je computer en die worden gebruikt om bijvoorbeeld je persoonlijke voorkeuren te onthouden. Bij het eerste bezoek aan onze website word je gevraagd om cookies te accepteren. Dit is van toepassing als de site van ons ook werkt met cookies.
Wij gebruiken drie soorten cookies:
• Noodzakelijke cookies: deze zijn nodig om de site te laten functioneren
• Analytische cookies: hiermee kunnen we bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers bepaalde artikelen lezen, hoe lang bezoekers op de website blijven en op welke tijdstippen de site druk bezocht wordt. Deze cookies zijn van de bedrijven Google Analytics en TransIP en de verzamelde gegevens worden anoniem verwerkt.
• Sociale media cookies: Deze cookies maken het mogelijk om een pagina te kunnen delen naar social media, of om externe informatie die wij in onze sites opnemen van andere sites te tonen. Zoals bijvoorbeeld You-tube-filmpjes of een twitter-overzicht. Wij kunnen zelf geen invloed uitoefenen op de inhoud van de cookies van deze partijen en verwijzen naar de informatie die deze partijen zelf op hun website hierover geven.
Als je helemaal geen cookies wilt laten plaatsten kun je dat in de instellingen van de internetbrowser aanpassen en daar het plaatsen van cookies volledig blokkeren (lees meer op https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen). Door alle cookies te weigeren kan het zijn dat niet alle onderdelen van onze websites werken.
Bewaartermijnen
De persoonsgegevens die jij doorgeeft aan ons via de website worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. Wij plaatsen cookies zo kort mogelijk en alleen zolang dat noodzakelijk is voor het doel van het cookie.

Met wie delen wij persoonsgegevens?
Wij kunnen bedrijven of personen vragen om ons te helpen met het onderhouden en ontwikkelen van de website. Ook de techniek en de hosting van de website gebeurt door andere bedrijven. Met deze personen en bedrijven worden afspraken gemaakt (in lijn met de inhoud van deze privacyverklaring) om jouw persoonsgegevens geheim te houden en goed te beveiligen.
Je rechten als betrokkene
Wij bieden alle bezoekers en klanten de mogelijkheid tot het opvragen, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt. Heb je hierover een vraag of wil je weten wat wij aan persoonsgegevens van je hebben, dan mag je ons altijd mailen privacy@stichtingmons.nl Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een maand laten weten wat we met je vraag doen.
Heb je een klacht over privacyschending, dan horen wij dat graag. Wij proberen dan zo snel en zo goed mogelijk met je tot een oplossing te komen. Of je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van persoonsgegevens
We hebben beveiligingsmaatregelen genomen (technische en organisatorische maatregelen) om ervoor te zorgen dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Mocht er toch iets misgaan, dan laten we dit weten. In geen geval kan MONS bv aansprakelijk worden geacht voor schade (direct noch indirect) die voortvloeit uit verkeerd of onrechtmatig gebruik van je persoonsgegevens door derden.
Je dient altijd de veiligheidsvoorschriften ter bescherming van je eigen apparatuur en internetverbinding na te leven, onder andere door elke niet toegestane toegang tot je login te voorkomen. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het gebruik van je computer, IP-adres en identificatiegegevens, en daarbij ook voor de vertrouwelijkheid daarvan.

Disclaimer
Via onze websites wordt informatie verstrekt over ons bedrijf of over inhoudelijke onderwerpen of onze diensten/producten. Dergelijke openbaar toegankelijke informatie is niet bedoeld als advies in concrete situaties, hoezeer wij onze informatie ook zorgvuldig opstellen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de onjuistheid en onvolledigheid van de aangeboden informatie op deze websites.
Verwijzingen naar andere websites of informatiebronnen die niet door ons worden onderhouden zijn puur informatief bedoeld. Wij kunnen niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kunt je contact met ons opnemen:
Stichting Maatschappelijk Ondernemen Nieuwe Stijl 
Loevestein 33
6714 BS  EDE
Postbus 522    6710 BE    EDE
: +31 318 240174 of +31 318 240161
privacy@stichtingmons.nl